Toskani

Oorspronkelijk komt Toskani uit Barcelona en begon in de jaren 50 als apotheek. Het is een écht familiebedrijf. Gaandeweg ontdekte de familie dat klanten steeds vaker vroegen naar bepaalde cosmetica producten. Vanuit dat oogpunt hebben ze met hun farmaceutische kennis, onderzoek gedaan naar nieuwe producten voor alle cosmedische disciplines. Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen.

 

Al meer dan 30 jaar focust Toskani zich op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat. Inmiddels zijn zij koploper op het gebied van innovatieve formulering technologieën en anticiperen ze op de toenemende behoeften van ieder huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in ‘onderzoek & ontwikkeling’ om oplossingen te kunnen bieden die de kwaliteit van de huid verbeteren met technologische geavanceerde bioactieve stoffen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd om de beste resultaten te kunnen bereiken.

 

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, vitamine A, B, C en E, melkzuur, retinol en glycolzuur. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.