DÉCAAR Treatments Le Nouveau Visage

Hier vind je een overzicht van alle DÉCAAR behandelingen die je bij Le Nouveau Visage kunt ondergaan. Wij raden u aan om de treatment pas te kiezen nadat u een grondige huidanalyse hebt gehad. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. 

ALGEN PEELING

VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN
De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. 

DEEP PHYTO PEELING

VOOR ZICHTBARE VERBETERING
Deze peeling is op basis van fruitzuren. De peeling verbetert zichtbaar de huid en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het snel en diep in dehuid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid.

PLUMP & GLOW

VOOR EEN EGALE TEINT & COLLAGEEN STIMULATIE
Maak kennis met onze nieuwste treatment! Deze behandeling geeft de huid een ware transformatie, waarbij intensief herstel wordt gecombineerd met onmiddellijke boost voor alle huidtypen en huidcondities.
Ideaal voor een feestje, bruiloft en mag zelfs in de zomer gegeven worden!

RENAISSANCE TREATMENT

VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING
De DÉCAAR Renaissance Treatment wordt door de DÉCAAR huidspecialist volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.
 

CO2 TREATMENT

EEN WARE ZUURSTOF BOOST VOOR JE HUID

Ontdek de verfrissende CO2-behandeling van DÉCAAR, speciaal ontworpen om je huid te revitaliseren. Met een unieke combinatie van gel en vliesmasker stimuleren we de zuurstofproductie, voor een stralende teint en verbeterde celregeneratie. Geschikt voor diverse huidproblemen, van fijne lijntjes tot acne