DÉCAAR Treatments Le Nouveau Visage

Hier vind je een overzicht van alle DÉCAAR behandelingen die je bij Le Nouveau Visage kunt ondergaan. Wij raden u aan om de treatment pas te kiezen nadat u een grondige huidanalyse hebt gehad. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. 

ALGEN PEELING

VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN
De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. 

DEEP PHYTO PEELING

VOOR ZICHTBARE VERBETERING
Deze peeling is op basis van fruitzuren. De peeling verbetert zichtbaar de huid en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het snel en diep in dehuid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid.

RENAISSANCE TREATMENT

VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING
De DÉCAAR Renaissance Treatment wordt door de DÉCAAR huidspecialist volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.