Micro Skin Polish

De MedCos Micro Skin Polish is een hoogwaardig apparaat die zorgt voor het verbeteren van de huidtextuur, doorbloeding/ lymfecirculatie, elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de huid en celprofilatie. De machine zorgt voor vermindering van pigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes en onzuiverheden. De MedCos Micro Skin Polish heeft 3 krachtige behandelingen die achtereen volgend worden uitgevoerd door een en dezelfde machine.

  • Microdermabrasie
  • Low Level Laser Therapie
  • Polishing The Skin

Stap 1 Microdermabrasie

Bij de eerste stap Microdermabrasie gaan we met de pen over de huid heen, deze trekt vacuüm, er gaan kleine kristallen over de huid heen, deze kristallen zorgen voor een verwijdering van de dode huidcellen die op de huid liggen. Dit zorgt ervoor dat de huidoppervlakte weer kan ademen en het meer voedingstoffen kan opnemen.

Stap 2 Low Level Theraphy (LLLT of Koudlaser)

Met de koudlaser gaan we over de huid heen en masseren we het serum in op de net behandelde huid. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter door het gelaat stroomt en een stimulans geeft aan de bindweefselcellen voor een strakkere huid. De laser zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid na het uitvoeren van de 1ste stap.

Stap 3 Polishing

Met de 3e stap gebruiken we de roterende massagekop. Met deze techniek gaan we de huid van het gelaat polishen. Dit doen we door een serum in de huid te masseren, hiermee polijsten we als het ware de huid, voor verwarmend en relaxend effect.

Behandelkuur

Een Microdermabrasie behandel kuur bestaat uit 6 tot 8 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten ongeveer 10 dagen. Als deze kuur klaar is kan je na elke 6 weken terug komen voor een onderhoudsbehandeling. Een belangrijke opmerking is wel dat men na de MicroSkinPolish behandelingen een goede zonbeschermingsfactor dient te gebruiken en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Vanwege de acnéspecialisatie van Eliane Prein en is het mogelijk om voor uw behandeling bij Le Nouveau Visage een vergoeding van uw zorgverzekeraar te ontvangen.