Liftmassage

Dit is een behandeling waarbij de huid met micro-pulsaties zacht wordt bewerkt. Een aangename bindweefselmassage die zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen af en de huid wordt weer elastischer.

Liftmassage bij Le Nouveau Visage

Bij Le Nouveau Visage volgen we de huidstimulerende techniek van LPG, die ontstond uit Endermologie en speciaal werd ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die bewezen effectief is. Bij Le nouveau Visage in Maastricht beschikken we over het nieuwste LPG Endermologie apparaat, nl. de Alliance.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen hangt samen met de indicatie en is dus persoonlijk. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat acht tot tien behandelingen nodig met een tussenpoos van een tot twee keer per week.

Behandelingen m.b.v. liftmassage

Bij de volgende klachten is een liftmassage aan te raden:

  • Huidveroudering;
  • Rimpels;
  • Verslapte huid;
  • Hangende oogleden;
  • Onderkin;
  • Littekens.

De behandeling

Onze LPG-LIFT-behandelingskoppen creëren een unieke weefselgolf. Deze oppervlakkige mechanische stimulatie activeert de productie van collageen, zo wordt uw huid weer stevig en worden de elastinevezels opnieuw georganiseerd. Veel van onze cliënten ervaren de liftmassage als een aangename en ontspannende behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet uw huid er mooi doorbloed uit en zijn rimpels en verslappingen minder zichtbaar. Door, na het volgen van deze kuur, regelmatig de liftmassage toe te passen, houdt u uw huid in goede conditie. De liftmassage wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren, bijvoorbeeld met de Dermashaper.