DÉCAAR Algen Peeling

Heb jij last van huidproblemen zoals puistjes, pigmentvlekken of een rode en gevoelige huid en wil je hier nu eindelijk van verlost zijn? Of zie je steeds meer rimpeltjes en lijntjes verschijnen en wens je een mooie, egale en jeugdige huid? Wat voor huidprobleem jij ook hebt, de Algen Peeling van DÉCAAR is de oplossing voor jou. De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het zichtbaar verbeteren van de huid. 

Vanwege de acnéspecialisatie van Eliane Prein en is het mogelijk om voor uw behandeling bij Le Nouveau Visage een vergoeding van uw zorgverzekeraar te ontvangen.

BEVAT ALGEN & KRUIDEN

Die tot diep in de huid doordringen en de doorbloeding en productie van nieuwe cellen stimuleren. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. Ze bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

EEN NIEUWE HUID

Zorgt voor een nieuwe huid in slechts 10 dagen tijd. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

BEVAT WATERSTOFPEROXIDE

Naast de huidverbeterende algen -en kruidenextracten bevat de DÉCAAR Algen Peeling ook 3% waterstofperoxide. Dit ingrediënt wordt toegepast vanwege zijn desinfecterende eigenschappen en het vermogen om de acnebacterie tegen te gaan. Waterstofperoxide is een lichaamseigenstof en is volledig veilig voor de huid. 

EFFECTEN VAN DE ALGEN PEELING

De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden zichtbaar verminderd. De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.

ACNE

Heb je last van vervelende en pijnlijke ontstekingen zoals puistjes en mee-eters? Wil je verlost zijn van de onzekerheid die komt kijken bij acne en weer genieten van een stralende, gezonde en egale huid? De Algen Peeling zorgt voor zichtbare resultaten bij het verminderen van acne.

RIMPELS

Lijntjes, rimpeltjes, huidverslapping... Niemand zit erop te wachten. Zijn injectables niet jouw ding en wil je op een natuurlijke wijze je huid in topconditie krijgen en behouden? De Algen Peeling stimuleert de collageen- en elastineproductie, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.

ROODHEID

Roodheid in het gezicht wordt veroorzaakt door couperose of rosacea. De Algen Peeling zorgt ervoor dat de huid in zijn geheel gezonder en weerbaarder wordt, waardoor roodheid afneemt en de huid beter is beschermd. In het geval van rosacea vermindert de peeling ook de ontstekingen.

PIGMENTVLEKKEN

De Algen Peeling zorgt ervoor dat de pigmentproductie wordt genormaliseerd, waardoor nieuwe pigmentvlekken minder snel kunnen ontstaan en bestaande pigmentvlekken zichtbaar minder worden. De Algen Peeling is ook zeer geschikt voor het behandelen van melasma (zwangerschapsmasker).

Resultaat na de Algen Peeling tegen pigmentatie

Resultaat na de Algen Peeling tegen acne

Een effectieve treatment voor het zichtbaar en effectief verbeteren van jouw huid? Kies voor de Algen Peeling bij dé DÉCAAR-huidspecialist van Maastricht en omstreken!