Observ Huidscan

Met de Observ huidscan is het mogelijk om de huid op een uitgebreide manier te analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ Huidscan analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies.

Analyseert o.a. de volgende huidkenmerken:

  • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
  • De elasticiteit van de huid
  • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
  • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
  • Hoeveelheid talg
  • Vochtgehalte

Observ huidscan

De Observ is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende modules nauwkeurig te analyseren. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat.

Zo werkt de Observ Huidscan

Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen 6 foto’s een foto van uw gezicht. Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van uw huidbeeld, kunnen onder andere de pigment, talg, structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Eigenlijk maakt de Observ Huidscan een soort blueprint van uw huid. Zo krijgt u een uitgebreid beeld van de conditie uw huid en kunnen wij precies zien welke behandeling bij uw huid zorgt voor een optimaal resultaat.