Manuele bindweefselmassage

Manuele bindweefselmassage, Collageen Booster, is een techniek die zich richt op het verstevigen van het bindweefsel van het gelaat.

Manuele Bindweefselmassage bij Le Nouveau Visage

Bij Le Nouveau Visage werken we graag met deze krachtige bindweefsel verstevigende techniek die door de intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag teweeg brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastinevezels versterken. Er is onmiddellijk resultaat te zien: bestaande rimpels vervagen en de huid is strakker. De krachtige, manuele bindweefselmassage kan afzonderlijk worden aangeboden of in combinatie met andere behandelingen.

Behandelingen m.b.v. Manuele bindweefselmassage

Bij de volgende klachten is een manuele bindweefselmassage aan te raden:

  • Huidveroudering;
  • Rimpels;
  • Verslapte huid;
  • Hangende oogleden;
  • Onderkin;
  • Littekens.

De behandeling

De manuele bindweefselmassage is een ideale 'Lunch Break Beauty Treatment' voor de actieve, dynamische man of vrouw met weinig tijd, maar kan zeer zeker ook binnen een uitgebreidere behandeling plaatsvinden.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet uw huid er mooi doorbloed uit en zijn rimpels en huidverslappingen minder zichtbaar.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van uw indicatie en is dus persoonsgebonden. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat acht behandelingen nodig met een frequentie van twee keer per week.

Door, ook na het volgen van deze kuur, de manuele bindweefselmassage regelmatig toe te passen houdt u uw huid in goede conditie. De manuele Bindweefselmassage wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren.