Renaissance Treatment

De Renaissance treatment is een innovatief en modern complex en flexibele methode voor het verjongen van de huid. Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling metde huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering.

Behandeling

Wat is een Renaissance Treatment?

Naar aanleiding van het huidtype en de conditie, bepaalt de DÉCAAR specialist de hoeveelheid fruitzuren Peel. En de hoeveelheid peptiden en de combinatie van peptiden, voor een zeer effectieve en specifiek op de klant afgestemde behandeling. 

Renaissance peptiden worden gecategoriseerd onder ‘signaal’ peptiden, waarbij de collageenproductie wordt gestimuleerd, doordat de fibroblasten een signaal krijgen dat de huid hersteld dient te worden.

Wanneer we ouder worden, produceert de huid een natuurlijk enzym die ervoor zorgt dat de huid verouderd, waardoor het lichaam een signaal krijgt dat de collageen- en elastine- niveaus moeten worden verhoogd. Wij stimuleren dit zelfde proces, maar dan ZONDER de huid af te breken, door het gebruik van de Renaissance peptiden, die de fibroblasten stimuleren. 

Omdat peptiden klein zijn, dringen ze door de beschermlaag van de huid naar de diepere huidlagen. Hier regenereren, repareren en verwijderen de peptiden beschadigd collageen. 

Signaal peptiden zijn perfect voor het tegengaan en verminderen van huidveroudering en daarmee is deze behandeling zeer geschikt voor klanten die de gezondheid en jeugdigheid van de huid wensen te herwinnen.

De Renaissance treatment is de ideale behandeling voor het tegengaan van huidverouderingskenmerken. 

De behandeling zorgt voor zichtbare resultaten, zoals:

  • Verbetert aanzienlijk de stevigheid en elasticiteit
  • Vermindert de diepte van lijnen en rimpels
  • Vermindert pigmentvlekken en hyperpigmentatie
  • Directe resultaten
  • Een heldere, stralende en soepele huid
  • Vermindert een vermoeide en vale huid
  • Bevordert de celvernieuwing, zodat jonge huidcellen sneller het huidoppervlak bereiken, waardoor de huid er direct jeugdiger uitziet

Gratis advies van product

Indien de klant het wil, kunnen we ook een thuisadvies geven van het product gebruik.

Met liefde verzorgd

Tijdens de behandeling gaan wij zorgvuldig en hygiënisch mogelijk om met jouw huid.

Laat je huid weer stralen

Het resultaat mag er zijn, je zult na een tijdje merken dat je huid gladder en zachter voelt.

Afspraak maken

Gun jezelf een verwenmomentje

Wil jij jezelf helemaal onderdompelen in een oase van rust?
Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij onze schoonheidssalon.
Dit kun je doen doormiddel van het contactformulier of door ons te bellen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons en een bevestiging van de voorgestelde afspraak.

Wil jij jezelf helemaal onderdompelen in een oase van rust? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij onze schoonheidssalon. Dit kun je doen doormiddel van het contactformulier of door ons te bellen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons en een bevestiging van de voorgestelde afspraak.