Laat je huid stralen tijdens de feestdagen

Laat je huid stralen tijdens de feestdagen

Wil jij tijdens deze feestdagen er ook op je allerbest uitzien, maar heeft alle corona stress toch z’n sporen achtergelaten? Merk je daarnaast dat je huid droger is door het koude weer? Lees dan in deze blog welke schoonheidsbehandelingen zorgen voor een stralende en egale huid en hoe je ook even helemaal tot rust komt voordat alle Kerst en Oud & Nieuw drukte begint.

Mascne behandelen
Voordat we in gaan op welke schoonheidsbehandelingen voor jouw huid geschikt zijn, wil ik het eerst nog even hebben over een nieuw fenomeen. Namelijk Mascne(masker+acne). Hierbij ontstaan er puistjes en ontstekingen op de plaats waar het mondkapje zit. Door het dragen van een mondkapje, raakt de huid geïrriteerd. Vuil en talg hopen zich op waardoor er sneller pukkeltjes en mee-eters ontstaan. Een broedplaats voor bacteriën dus.

Er zijn een aantal tips die je thuis kunt toepassen, waardoor je minder snel last hebt van Mascne:

  • Reiniging: een goede beauty routine begint met het reinigen van je gezicht, zowel ’s ochtends als ’ s avonds. Vervolgens herstel je de pH-waarde met een toner en sluit je af met een moisterizer.
  • Exfoliëren: scrub je huid één tot twee keer per week, zodat dode huidcellen worden verwijderd en onzuiverheden minder kans krijgen.
  • Satijnen mondkapje: deze irriteren minder snel de huid.

Door middel van een huidanalyse kan ik precies zien waar jouw huid behoefte aan heeft, zodat je altijd een doelgerichte schoonheidsbehandeling krijgt en passende huidverzorgingsproducten.
Eventuele behandelingen voor Mascne kunnen vergoed worden via je zorgverzekering!

Welke schoonheidsbehandelingen zorgen voor een jeugdige en stralende huid?
De volgende behandelingen verbeteren en verjongen jouw huid, daarnaast kun je tijdens de behandeling ook even heerlijk ontspannen;

Ergolift LPG bindweefselmassage
Hierbij wordt de huid met micro-pulsaties zacht bewerkt. Een aangename bindweefselmassage die zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen af en de huid wordt elastischer. De huidstimulerende techniek van LPG is ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en de decolleté. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die effectief is.

Na de behandeling is de collageenproductie op gang gebracht en ziet jouw huid er mooi doorbloed en gezond uit.


Klik hier voor meer info
 

Dermashaper
De Dermashaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Zelfs enkele dagen na de behandeling voel je nog de aangename werking. Een unieke ervaring waarbij je het resultaat direct ziet en voelt.

De Dermashaper werkt door middel van Ultrasoon en elektrotherapie. Bij ultrasoon wekken de geluidsgolven trillingen op waardoor je huid ontwaakt en bij elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op waardoor vetophopingen worden afgebouwd en de huid zichtbaar verstevigd. De Dermashaper kun je nog het beste vergelijken met een fitness workout, maar dan voor de huid.

Klik hier voor meer info

Catiolift
Catiolift is een liftende behandeling voor de gelaatsspieren zonder chirurgische ingreep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van spierstimulatie. Het resultaat is direct zichtbaar. Er wordt gebruik gemaakt van het Catiovital lift apparaat. De Catioliftbehandeling heeft een diepe werking en stimuleert de spieren van het gezicht. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht.

Klik hier voor meer info

Iontoforese
Iontoforese is een behandeling waarbij huidverzorgingsproducten op moleculair niveau diep in de huid worden gesluisd zodat ze daar effectiever hun werk kunnen doen. Door het gebruik van gelijkstroom wordt de natuurlijke barrière van de huid doorbroken. Iontoforese activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie vanuit de diepere huidlagen. Het verhoogt het verjongingsvermogen van de huid en verbetert het huidbeeld al na enkele behandelingen.
Bij Le Nouveau Visage wordt iontoforese uitgevoerd met Catiovital.

Dit is een unieke behandelmethode voor het gezicht waarmee in iets minder dan een uur een ‘nieuwe huid’ verkregen kan worden. Het effect is zichtbaar vanaf de eerste behandeling.

Klik hier voor meer info

Wacht niet langer en maak vandaag nog je afspraak!

De allerbeste resultaten worden bereikt door bovenstaande behandelingen in kuurverband te volgen al dan niet gecombineerd. Je ondergaat er dan meerdere achter elkaar, met enkele tussenpozen. Ben je benieuwd welke behandeling voor jou het beste is of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op, klik hier.