Heb je last van acne, of van overbeharing in het gezicht?

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS BIJ ACNE BEHANDELINGEN EN ELEKTRISCH ONTHAREN MAASTRICHT-LE NOUVEAU VISAGE

Wees geen dief van je eigen portemonnee

Heb je last van acne, of van overbeharing in het gezicht? Dan is de kans groot dat je deze behandelingen vergoed krijgt door je zorgverzekeraar. Je ontvangt meer informatie betreffende dit onderwerp in deze blog.


Elektrisch ontharen
Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Gelukkig kan dit tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. 
Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Het resultaat is een gladde en haarloze huid.


Acne
Acne, ook wel puistjes, kan erg storend zijn, pijnlijk en daarmee de kwaliteit van het leven aanzienlijk op een negatieve manier beïnvloeden. Wanneer je last hebt van acne, is dit op de juiste manier behandelen erg belangrijk. Wanneer je niet direct overgaat op passende schoonheidsbehandelingen, kan je voor een lange tijd met littekens blijven rondlopen. Eenmaal ontwikkeld, zijn de littekens ontsierend.
Ik kan je goed helpen met zowel het behandelen van overbeharing als acne. 
In de schoonheidssalon zijn er meerdere effectieve schoonheidsbehandelingen, waarmee bestaande acne zichtbaar afneemt of zelfs verdwijnt en nieuwe acne geen kans krijgt. Het fijne van dit alles? Dat het heel goed mogelijk zou kunnen zijn dat jouw zorgverzekeraar de behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoedt. Kijk hiervoor je polis na. Is dit toch niet het geval? Dan heb je nog 2 dagen om van zorgverzekering over te stappen, zodat je in het nieuwe jaar wel een vergoeding krijgt.


2021 staat alweer voor de deur. Voor mij persoonlijk is 2020 een heftig jaar geweest, waarin ook ik mijn zaak tot 2x toe moest sluiten wegens Corona. Als ondernemer is dat natuurlijk het ergste wat je kan gebeuren. Ik ben zeer dankbaar voor alle klanten die mij in deze periode hebben geholpen, door wel altijd netjes de thuisverzorgingsproducten te blijven gebruiken. Een win-win situatie, jij een mooie huid, ik een zaak die toch nog door kan blijven draaien.
Alhoewel we misschien niet het nieuwe jaar op de beste manier beginnen, (we moeten tenslotte tot de 19e sowieso nog onze deuren gesloten houden), kijk ik toch uit naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Een jaar om fris en hopelijk in goede gezondheid weer net zo creatief en inventief te mogen zijn zoals tijdens het afgelopen jaar.
Ik kan dan ook niet wachten om jou weer te mogen verwelkomen! Tot die tijd voorzie ik je graag van alle informatie betreffende de huid en het beste advies wat thuisverzorgingsproducten betreft. Vragen of product-advies nodig? Stuur mij dan een appje (0641283993), of een mail (info@lenouveauvisage.nl)!
Ik wens je al het beste voor het nieuwe jaar.


Liefs en een warme groet,
Eliane PreinACNÉBEHANDELING