Fit de Lockdown uit?

CELLULITES BEHANDELING MAASTRICHT| LE NOUVEAU VISAGE

Fit de Lockdown uit?

Nu het bijna voorjaar is en we langzaam maar zeker uit de lockdown komen, wordt het tijd om te werken aan de corona kilo’s! We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten om straks weer lekker te kunnen flaneren op het terras en onze mooiste bikini’s te showen op het strand. De sportscholen zijn helaas nog dicht, maar ik kan jou een handje helpen, door middel van Endermologie.

Met gezonde voeding, sporten en een Endermologie behandeling bied ik jou de gouden combinatie aan om het beste resultaat voor je lichaam te behalen. Door dit consistent te doen, geef je jouw lichaam de juiste ondersteuning en vliegen de kilo’s eraf!

Endermologie, wat is dat?
Endermologie is een behandeling tegen cellulite en om de conditie van de huid te verbeteren, zonder chirurgische ingrepen of medicatie. Op een aangename en geheel pijnloze wijze wordt het bindweefsel aangepakt door het LPG-apparaat. Cellulites, vocht- en vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon en de huid wordt sterker en steviger.

Endermologie en voeding
Daarbij is het voor goede resultaten ook belangrijk om naast de Endermologie behandelingen gezond te eten. Probeer dagelijks minimaal 200 gram aan groenten en/of fruit te eten. Zorg ervoor dat deze groenten en fruit zo kleurrijk mogelijk zijn. Hoe kleurrijker het voedsel is, hoe meer antioxidanten er in zitten. Antioxidanten bestrijden vrije radicalen, die bijvoorbeeld zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

Endermologie en water drinken
Genoeg drinken is altijd belangrijk voor de gezondheid en zeker als je van de Corona kilo’s af wilt komen. Door minimaal 2 liter water op een dag te drinken, zuiver je je lichaam en houd je de huid gehydrateerd. Daarnaast verhoogt het drinken van water het metabolisme en verhoog je het energieverbruik met meer dan 20%. Met warmere dagen is het drinken van koud water niet alleen lekker maar ook nog eens handig. Door het drinken van koud water moet je lichaam het water eerst opwarmen tot lichaamstemperatuur, wat ervoor zorgt dat je lichaam meer calorieën verbrandt.

Nog meer resultaat behalen na een Endermologie behandeling?
De eerste zes uur na de behandeling zijn perfect om nog even extra te bewegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wandeling, hardlopen of thuis wat oefeningen. Zo is de behandeling nog effectiever en zie je sneller resultaat.

Nu is het ideale moment om op de zomer voor te bereiden en even tijd voor jezelf te nemen. De schoonheidssalons zijn weer open en de eerste zonnige dagen staan voor de deur. Maak een afspraak voor een Endermologie behandeling en geniet van een strak en gezond lichaam!

Mail of bel mij voor een afspraak en wij zorgen er samen voor dat jij zo weer in bikini over het strand kunt.

Corona maatregelen
Om zowel jouw gezondheid als die van mij te waarborgen, worden de volgende punten gehanteerd:

  • Draag een mondmasker en ontsmet je handen bij binnenkomst.
  • Als je klachten hebt, zeg je afspraak af. Ik maak graag een nieuwe afspraak met je als je weer beter bent.
  • Kom alleen naar je afspraak. Alleen kinderen onder de 13 jaar kunnen mee naar een afspraak.

Tot snel en liefs,

Eliane