CO2 Treatment

CO2 Treatment is een niet-invasieve procedure, waarbij gebruik wordt gemaakt van kooldioxide om de aanmaak van collageen te stimuleren en daardoor het uiterlijk van de huid te verbeteren. Tijdens de CO2 Treatment zorgt kooldioxide (CO2) ervoor dat de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd.

Behandeling

Wat is een CO2 Treatment?

Het lichaam denkt namelijk dat er een zuurstoftekort is. Het zal reageren door de bloedcirculatie te versnellen, wat resulteert in een golf van vers zuurstof en transport van vitale voedingsstoffen naar de behandelde gebieden. Dit veroorzaakt cellulaire regeneratie en de productie van nieuwe collageenvezels in de huid. Het resultaat is een jeugdige en frisse huid!

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht en een activator vloeistof. Door het afsluitende effect van het vliesmasker en de vloeistof, wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren. Tevens bewerken wij het masker nog met de “skin blade” en dit apparaat zorgt voor een nog beter resultaat!

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vochtarme huid
  • Doffe, vale huidskleur
  • Acne en een onzuivere huid
  • Verouderde huid
  • Rokershuid

Na de behandeling

De DÉCAAR C02 Treatment heeft een aantal sterke voordelen. Zo werkt de behandeling zuiverend en herstellend, wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd en krijgt de vermoeide huid weer een frisse uitstraling.

Gratis advies van product

Indien de klant het wil, kunnen we ook een thuisadvies geven van het product gebruik.

Met liefde verzorgd

Tijdens de behandeling gaan wij zorgvuldig en hygiënisch mogelijk om met jouw huid.

Laat je huid weer stralen

Het resultaat mag er zijn, je zult na een tijdje merken dat je huid gladder en zachter voelt.

Afspraak maken

Gun jezelf een verwenmomentje

Wil jij jezelf helemaal onderdompelen in een oase van rust?
Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij onze schoonheidssalon.
Dit kun je doen doormiddel van het contactformulier of door ons te bellen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons en een bevestiging van de voorgestelde afspraak.

Wil jij jezelf helemaal onderdompelen in een oase van rust? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij onze schoonheidssalon. Dit kun je doen doormiddel van het contactformulier of door ons te bellen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons en een bevestiging van de voorgestelde afspraak.