Beauty Tools die zorgen voor een zichtbare verbetering van jouw huid

THUISVERZORGING MAASTRICHT | LE NOUVEAU VISAGE

Beauty Tools die zorgen voor een zichtbare verbetering van jouw huid

De juiste cosmetica voor jouw huid zal zorgen voor zichtbare verbetering. Verbetering van rimpels, puistjes, roodheid, pigmentvlekken of bijvoorbeeld grove poriën. Voor iedere huidconditie en ieder huidprobleem, hebben wij in de salon passende oplossingen.

Voor de beste resultaten, is wat extra hulp ideaal. De twee beauty tools van DÉCAAR Paris die het effect van huidverzorgingsproducten maximaliseren, zijn de DÉCAAR Face Massager en de DÉCAAR Facial Cleansing Brush. Ik vertel je in deze blog alles over deze twee topproducten! Lees je mee?

DÉCAAR Face Massager
Wanneer we ouder worden, verliest de huid elasticiteit. De collageen- en elastineproductie neemt al af, vanaf ons 25e levensjaar! Rond deze leeftijd beginnen ook de eerste rimpeltjes, lijntjes en verlies van gezichtscontouren zichtbaar te worden. Natuurlijk zal dat bij de één wat later ontstaan dan bij de ander, dit is afhankelijk van de volgende factoren:

 • Leefgewoonten: Een ongezonde levenswijze met een tekort aan verse voeding en lichaamsbeweging, zorgt ervoor dat ons lichaam en de huid sneller verouderen. Frisse buitenlucht, beweging, kleurrijk- niet bewerkt en vers voedsel en voldoende water zijn de oplossing naar een gezonder leven.
 • Roken: De chemicaliën en nicotine in sigaretten zijn verantwoordelijk voor een toename van de hoeveelheid vrije radicalen in de huid. Vrije radicalen brengen schade toe aan de gezonde cellen, ook de gezonde huidcellen.
 • Zon: De nr.1 oorzaak van huidveroudering. UVA- en UVB-stralen zorgen voor een verbrande huid, pigmentvlekken en een niet te herstellen schade aan de cellen. Een SPF gebruiken, ook wanneer de zon niet schijnt, is de oplossing. UVA- stralen dringen zelfs door het wolkendek heen.

Wat kun je doen tegen huidveroudering?
Door bovenstaande punten wordt (vroegtijdige) huidveroudering al behoorlijk beperkt. Het gebruiken van de speciale crèmes, serums en andere verzorgingsproducten, helpt de huid zo lang mogelijk jeugdig en egaal te houden.

Ga huidveroudering tegen met de DÉCAAR Face Massager
Als aanvulling op producten die huidveroudering verminderen en tegengaan, raad ik je aan om de Face Massager thuis te gebruiken. Deze Beauty tool zorgt voor een bindweefselmassage, vanuit huis!

Door de Face Massager wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor er een betere opname van huidverzorgingsproducten ontstaat. Daarnaast wordt oedeem (vochtophoping) verminderd en voorkomen. Rimpels en huidverslapping nemen af. De huid ziet er jeugdiger, gezonder en steviger uit. De DÉCAAR Face Massager brengt jouw skincare routine naar een hoger niveau. Het verzorgen van je huid wordt een feestje! DÉCAAR Face Massager zorgt ervoor dat:

 • De bloedcirculatie wordt gestimuleerd.
 • De afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.
 • Rimpels nemen door de massage af en worden voorkomen.
 • De huid en de gezichtscontouren worden verstevigd.

DÉCAAR Facial Cleansing Brush
Wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat we per dag 300 keer (!) ons gezicht aanraken? Je kunt je voorstellen hoe ‘vies’ onze huid is aan het einde van de dag. Daarnaast zorgt talg (huidvet) en make-up ervoor dat er zich een laagje van viezigheid vormt. Niet echt bevorderlijk voor je huid natuurlijk. Wanneer je dit vieze laagje er niet af zou halen voordat je gaat slapen, kun je last krijgen van het volgende:

 • Poriën raken verstopt, met puistjes en mee-eters als gevolg.
 • Werkstoffen uit cosmetica dringen minder goed in de huid.
 • De huid ziet er dof en vaal uit.
 • De huid is niet egaal, maar ongelijkmatig van teint.

Het reinigen van de huid is de eerste stap naar een gezonde en mooie huid. Reinig zowel ’s ochtends als ’s avonds met een cleanser op bijvoorbeeld gel- of milkbasis. Gebruik daarna altijd een lotion. Kraanwater droogt de huid uit en lotion zorgt ervoor dat de barrièrefunctie (Ph waarde) weer wordt hersteld.

Next level Skin cleansing met de DÉCAAR Facial Cleansing Brush
Een heerlijke zachte en schone huid? Voeg dan de Facial Cleansing Brush toe aan je beauty routine thuis. Deze fantastische tool is een luxe reinigingsborstel die door middel van een niet-schurende reinigingsmethode zorgt voor een schone, stralende en jonger uitziende huid. De poriën worden intensief gereinigd en door de massage, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.

Benieuwd geworden naar de DÉCAAR Beauty tools?
Kom dan eens langs in de salon, ik laat je graag zien hoe je deze tools kunt gebruiken. Ben je nog op zoek naar het ideale Moederdagcadeau? Dan is zowel de DÉCAAR Facial Cleansing Brush als de DÉCAAR Face Massager ideaal! Natuurlijk pak ik het cadeau mooi voor je in.